Aqua leggings

8.990 Ft

Aqua szettünk gyönyörű türkiz színben tompázik, a nadrág derekára és a top aljára fehér logózott gumipánt került, amely biztosítja a tökéletes tartást.

Emelett a már megszokott brazil tangás fenékrész és szilikonszálas behúzás gondoskodik a kerek formák kihangsúlyozásáért.

A nadrág különlegessége, hogy elől varrás nélkül készült ezért még kényelmesebb viselet.

Igazi nyári vibráló szín, amely vonzza a tekintetet.

A modell S-es alsót visel.

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Aqua szettünk gyönyörű türkiz színben tompázik, a nadrág derekára és a top aljára fehér logózott gumipánt került, amely biztosítja a tökéletes tartást. Emelett a már megszokott brazil tangás fenékrész és szilikonszálas behúzás gondoskodik a kerek formák kihangsúlyozásáért. A nadrág különlegessége, hogy elől varrás nélkül készült ezért még kényelmesebb viselet. Igazi nyári vibráló szín, amely vonzza a tekintetet.

A ruhadarabok anyaga Olaszországból importált, prémium minőségi fitness anyag, mely 4 irányba rugalmas, rendkívül puha, légáteresztő és tökéletesen vezeti a nedvességet. Az anyag finomsága miatt fontos, hogy a ruhadarabokat rendeltetésszerűen használjuk, óvjuk a káros környezeti hatásoktól, éles tárgyaktól, tépőzártól.

A modell S méretet visel.

Méret

S, M, L

Szín

Kék