Szlogenünk: Work That Body by KEO – Azaz “Dolgozd meg azt a testet! a KEO-val! 🙂

Hiszünk abban, hogy szeretnünk kell a testünket ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki belőle.
Megfelelő elszántsággal és motivációval nincs lehetetlen! Ha ezek megvannak, mi biztosítjuk céljaid eléréséhez a legtökéletesebb ruhákat!

KEO Sport – egy innovatív fitness ruha kollekció, melynek megvalósításánál nagy gondot fordítottunk a minőség, a kényelem és a divat összhangjára.

Minőség?

Ruháink Olaszországból érkező minőségi alapanyagokból készülnek, melyek méret- és formatartóak, nem veszítik színüket, nem bolyhosodnak. Természetesen ezen tulajdonságok fenntartásához, és a ruhadarabok hosszú élettartamának eléréséhez fontos a megfelelő, rendeltetésszerű használat és kezelés.

Kényelem?

Egy kiadós edzéshez elengedhetetlen a kényelmes edzőruha. Kollekciónk darabjai többféle vastagságú és összetételű anyagokból készülnek, a nyári hónapokban egy vékonyabb, szinte egy “második bőr” érzetét nyújtó, télen pedig egy árnyalatnyival vastagabb anyaggal dolgozunk, továbbá rendszeresen kísérletezünk új technológiákkal, anyagokkal, fejlesztésekkel.
Kiváló tartás, rugalmasság.

Divat?

Szeretnéd az edzőteremben is igazán szexinek és magabiztosnak érezni magad? Akkor ne habozz, nézz körül az oldalon, és válaszd ki a személyiségedhez legjobban passzoló darabokat! 🙂
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, ha nem akarsz lemaradni a legújabb darabokról, légy napra kész, iratkozz fel hírlevelünkre!